Remove from the refrigerator and wash the vegetables, eggs and herbs.
Достаньте из холодильника и вымойте овощи, яйца и зелень.
Cook the washed potatoes on the fire for 25-30 minutes. After cooking, let it cool and then remove the skin.
Варите вымытый картофель на огне в течение 25-30 минут. После варки дайте ему остыть, а затем уберите кожуру.
Pour water into a small cooking container and cook the eggs there until fully cooked. Then run the eggs under cold water until cool.
В небольшую емкость для варки налейте воды и варите там яйца до полной готовности. Затем поставьте яйца под холодную воду до остывания.
Cut young radishes into small cubes.
Разрежьте молодой редис на некрупные кубики.
Chop the cucumber into the same cubes.
Такими же кубиками измельчите огурец.
Chop the greens as finely as possible.
Порубите зелень как можно мельче.
Divide the boiled potatoes into small cubes with a knife.
Вареную картошку поделите ножом на небольие кубики.
Peel the eggs and cut them into cubes too.
Очистите яйца и тоже нарежьте их кубиками.
As soon as you mix all the chopped ingredients, the okroshka will be ready. All that remains is to divide it into portions and season each with kefir, sour cream or mayonnaise.
Как только вы перемешаете все нарезанные компоненты, окрошка будет готова. Останется только разложить ее по порциям и каждую заправить кефиром, сметаной или майонезом.
Serve okroshka as a cold dish, adding kefir just before serving. Sour cream and mayonnaise are added to each serving separately.
Подавайте окрошку как холодное блюдо, добавив туда кефир только перед самой подачей. Сметану и майонез добавляют в каждую порцию отдельно.