Wash the potatoes and place them in their skins in the microwave for 10 minutes. Boil the egg for 10 minutes. Boil the perch for 20-30 minutes.
Картофель промойте и поставьте в мундире в микроволновку на 10 минут. Яйцо отварите на протяжении 10 минут. Окуня отваривайте на протяжении 20-30 минут.
Peel the boiled perch from the shell and entrails, disassemble the resulting mass into small pieces. Cool and peel the eggs and potatoes, then cut into small cubes.
Отварного окуня очистите от оболочки и внутренностей, разберите полученную массу на мелкие кусочки. Яйца и картофель остудите и очистите, затем нарежьте на небольшие кубики.
Finely chop the cucumber and grate the cheese on a coarse grater. Cut trout and halibut into thin slices.
Огурец мелко нарежьте, сыр натрите на крупной терке. Форель и палтус нарежьте на тонкие слайсы.
In a separate bowl, add potatoes in layers with mayonnaise on each layer, then perch, cheese, then add cucumber, then eggs, potatoes again and then cover with trout and halibut. Place in the refrigerator for 60-70 minutes. Remove the dish from the refrigerator, garnish with caviar and serve.
В отдельную миску слоями с добавлением майонеза на каждом слое выложите картофель, затем окуня, сыр, после этого выложите огурец, затем яйца, еще раз картофель и после закройте это форелью с палтусом. Поставьте в холодильник на 60-70 минут. Выньте блюдо из холодильника, украсьте икрой и подавайте к столу.
Garnish the resulting dish with fresh herbs, such as dill.
Украсьте полученное блюдо свежей зеленью, например, укропом.