Recipes / Curly buns with condensed milk from puff pastry Булочки-завитушки со сгущенкой из слоеного теста
There are a lot of different baked goods on store shelves to suit every taste and budget. You can go and buy any, but it will just be baked goods from the store, which were prepared by someone else’s hands, putting this business on stream. Buns made at home, with your own hands, are another matter. There is a piece of your soul in this baked goods, there is the warmth of your hands and there is care for your family and friends, those who will share the meal with you. Here is a recipe for very easy to prepare buns that even a novice housewife can handle.
На полках магазинов можно найти разнообразную выпечку на любой вкус и кошелёк. Можно выбрать любую из них, но тогда изделие окажется просто магазинной выпечкой, сделанной чужими руками и поставленной на поток. Булочки, испечённые дома собственными силами, отличаются совсем другим настроением. В такой выпечке есть чутьё вашей души, тепло ваших рук и забота о близких, тех, с кем вы разделите трапезу. Перед вами рецепт очень простых булочек, с которыми справится даже начинающая хозяйка.
Steps / Шаги:
Take the dough out of the freezer and remove it from the packaging so that it defrosts faster. Preheat the oven to 180˚C. Prepare the products according to the list.
Достаньте их морозильника тесто, освободите его от упаковки, чтобы оно быстрее разморозилось. Разогрейте духовку до 180˚C. Подготовьте продукты по списку.
In a bowl, mix peanut butter with condensed milk. Dust your work surface with flour. Roll out the dough into a rectangle. Spread the resulting cream over the surface of the dough.
В миске смешайте арахисовую пасту со сгущенным молоком. Присыпьте мукой рабочую поверхность. Раскатайте тесто в прямоугольник. Размажьте получившийся крем по поверхности теста.
Roll the dough into a tight roll. Cut the roll into 8-9 pieces. Grease a baking sheet with oil. Place curl blanks on it. Grease each future bun with butter and sprinkle with vanilla sugar. Place the pan in the oven for 20 minutes. Let them cool slightly and transfer to a dish.
Скрутите тесто в тугой рулет. Разрежьте рулет на 8-9 частей. Смажьте противень маслом. Уложите на него заготовки завитушек. Смажьте каждую будущую булочку маслом и присыпьте ванильным сахаром. Поставьте противень в духовку на 20 минут. Дайте им немного остыть и переложите в блюдо.
Prepare aromatic tea or coffee and invite the family to taste the curlicue buns made with your own hands.
Приготовьте ароматный чай или кофе и пригласите семью на дегустацию булочек-завитушек, сделанных вашими руками.