Soak the pearl barley in clean water overnight. Rinse it and place it on a sieve.
Перловку замочите в чистой воде на ночь. Промойте её и откиньте на сито.
Boil the soaked pearl barley in salted water. Rinse the finished pearl barley with clean water and place in a sieve.
Отварите замоченную перловку в подсоленой воде. Промойте готовую перловку чистой воде и откиньте на сито.
Add finely chopped onion to the minced meat. Mix well.
В фарш добавьте мелко нашинкованный лук. Хорошо перемешайте.
In a deep frying pan or cauldron, fry finely chopped carrots and bell peppers in oil until soft.
В глубокой сковороде или казане поджарьте на масле до мягкости мелко нарезанные морковь и болгаский перец.
Add minced meat and cook until meat is done.
Добавьте мясной фарш и готовьте до готовности мяса.
Add boiled pearl barley to the pan. Salt to taste and add spices. Mix well. Simmer over low heat for 5 minutes.
Добавьте в сковороду вареную перловку. Посолите по вкусу и добавьте специи. Хорошо перемешайте. Потомите на медленном огне 5 минут.
Can be served with fresh herbs, or sliced cucumbers and tomatoes.
Можно подать с свежой зеленью, или нарезкой из огурцов и помидоров.