Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the washed meat into equal pieces, convenient for threading on a skewer.
Помытое мясо нарежьте на одинаковые кусочки, удобные для нанизывания на шампур
Cut the onion into half rings and add to the meat.
Лук нарежьте полукольцами, добавьте к мясу.
Add vinegar, salt and pepper, mix well.
Добавьте уксус, соль и перец, хорошо перемешайте.
Cover the container with meat with cling film and refrigerate for 12 hours.
Емкость с мясом накройте пищевой пленкой и поставьте в холодильник на 12 часов.
Fry the marinated meat over good coals, constantly turning the skewers and avoiding drying out the meat.
Промариновавшееся мясо зажарьте на хороших углях, постоянно поворачивая шампуры и не допуская пересушивания мяса.
Can be served with fresh vegetables. Combine with tomato sauce, mayonnaise or sour cream.
Подавать можно со свежими овощами. Сочетать с томатным соусом майонезом либо сметаной.