Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Chop the onions and carrots. First fry the carrots in a frying pan, then add the onions. Add crushed garlic, stir.
Нарежьте лук и морковь. Обжарьте на сковороде сначала морковь, потом добавьте лук. Добавьте давленый чеснок, перемешайте.
When the vegetables are browned, add a little tomato paste, one or two tablespoons. Stir and fry a little.
Когда овощи подрумянятся, добавьте немного томатной пасты, одну-две столовые ложки. Размешайте и немного пожарьте.
Reduce heat, place dumplings in a frying pan and add water. The water should completely cover the dumplings. Add salt to taste.
Убавьте нагрев, переложите в сковороду пельмени и залейте водой. Вода должна полностью покрывать пельмени. Посолите по вкусу.
On below-medium heat, evaporate the moisture. The dumplings will be ready when all the water has boiled away. The dumplings will be already in the sauce.
На ниже среднего нагреве выпаривайте влагу. Пельмени будут готовы когда вся вода выкипит. Пельмени получатся уже в соусе.
Serve dumplings with fresh herbs.
Пельмени подавайте со свежей зеленью.