Rinse the meat and vegetables well. Cut the meat into small pieces. Chop the onions and carrots.
Хорошо промойте мясо и овощи. Мясо нарежьте на небольшие кусочки. Нарежьте лук и морковь.
In a large frying pan or cauldron, fry the meat for 20 minutes.
В большой сковороде или казане обжарьте в течение 20 минут мясо.
Add onions and carrots to the pan. Fry for another 15 minutes.
Добавьте в сковороду лук и морковь. Обжаривайте еще 15 минут.
Add adjika and water. Stir well so that there are no lumps.
Добавьте аджику и воду. Хорошо размешайте чтобы не было комков.
Add spices to taste and leave to simmer over low heat for 2 hours.
Добавьте специи по вкусу и на небольшом огне оставьте тушиться на 2 часа.
Before serving, add fresh green onions and dill.
Перед подачей добавьте свежего зелёного лука и укропа.