Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Chop the onion, carrots and garlic. Fry in heated olive oil in a frying pan.
Нарежьте лук, морковь и чеснок. На разогретом оливковом масле обжарьте на сковороде.
Add the minced meat to the pan, add salt and pepper to taste, and fry the minced meat until golden brown.
Добавьте в сковороду фарш, посолите и поперчите на вкус, обжарьте до румяности фарша.
Add tomatoes, heat for 20 minutes.
Добавьте томаты, прогрейте 20 минут.
Start assembling the lasagna. For this you need a special heat-resistant mold. Line the bottom of the pan with lasagna sheets. Coat the sheets with sauce. Place a layer of minced meat and sprinkle with cheese. Make several layers like this.
Начните собирать лазанью. Для этого нужна специальная жаропрочная формочка. Листами лазаньи выложите дно формы. Промажьте листы соусом. Выложите слой фарша и присыпьте сыром. Сделайте несколько таких слоев.
Pour the sauce over the top layer and sprinkle well with cheese. Place in a preheated oven for 40 minutes.
Самый верхний слой залейте соусом и хорошо присыпьте сыром. Поставьте в разогретую духовку на 40 минут.
Serve warm with red wine.
Подавайте разогретой с красным вином.