Prepare and wash all ingredients for okroshka.
Подготовьте и помойте все продукты для окрошки.
Place the potatoes in a saucepan with water and boil for 25-30 minutes until tender. Then peel off the skin.
Положите картофель в кастрюлю с водой и отваривайте 25-30 минут до готовности. Затем очистите его от шкурки.
Boil the eggs for 10 minutes from the moment the water boils, and then run them under cold water to cool.
Отваривайте яйца в течение 10 минут с момента закипания воды, а затем поместите их под холодную воду, чтобы остудить.
Cut the radishes into small pieces.
Порежьте редис небольшими кусочками.
Cut the cucumber into the same small pieces.
Такими же мелкими кусочками нарежьте огурец.
Finely chop the fresh herbs.
Мелко нарежьте свежую зелень.
Chop the boiled potatoes into small cubes.
Накрошите вареную картошку мелкими кубиками.
“Free” the eggs from their shells and cut into small pieces.
«Освободите» яйца от скорлупок, нарежьте небольшими кусочками.
Cut the ham into small pieces too.
Ветчину тоже нарежьте небольшими кусочками.
Place all the chopped products in a deep container and mix. The dish is ready. Only the portions themselves need to be seasoned with sour cream, mayonnaise and mineral water, not the entire mass.
Выложите все нарезанные продукты в глубокую тару и перемешайте. Блюдо готово. Заправлять сметаной, майонезом и минералкой нужно только сами порции, не всю массу полностью.
Add mineral water and sour cream with mayonnaise before serving okroshka. Serve the okroshka itself cold.
Добавляйте минеральную воду и сметану с майонезом перед подачей окрошки. Саму окрошку подавайте в холодном виде.