Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Fry the minced meat with onions in vegetable oil, add salt and spices to taste.
Фарш с луком обжарьте на растительном масле, добавить соль и специи по вкусу.
Roll out the dough and place in a baking dish or baking sheet, grease the dough with ketchup.
Раскатайте тесто и положите в форму для запекания либо противень, тесто смажьте кетчупом.
Place the minced meat on the dough, then the mushrooms, cut into thin slices.
Выложите на тесто фарш, затем грибы, нарезанные тонкими пластинками.
Add chopped tomatoes on top. Grease the tomatoes with a small amount of mayonnaise for juiciness, sprinkle with grated cheese.
Добавьте сверху нарезанные помидоры. Помидоры смажьте небольшим количеством майонеза для сочности, посыпьте тёртым сыром.
Place in an oven preheated to 180˚C for 20 minutes.
Поставьте в разогретую до 180 ˚C духовку на 20 минут.