Lay out all the ingredients in front of you. Wash mushrooms and vegetables.
Разложите все ингредиенты перед собой. Грибы и овощи помойте.
Carefully remove the stems from the mushrooms.
Аккуратно достаньте ножки из грибов.
Cut the legs and onions into medium cubes. Fry over medium heat until the water evaporates.
Ножки и лук нарежьте на средние кубики. Обжаривайте на среднем огне до испарения воды.
Mix fried vegetables with mayonnaise and a drop of salt, add corn. Stuff the champignons with the prepared mixture, sprinkle with cheese if desired.
Перемешайте обжаренные овощи с майонезом и капелькой соли, добавьте кукурузу. Начините шампиньоны готовой смесью, если хочется, посыпьте сыром.
Sprinkle with oil and bake in the oven for 20 minutes at 200°C.
Сбрызните маслом и выпекайте в духовке 20 минут при 200°С.
Serve hot, alone or with a side dish. Mushrooms go well with potatoes, rice, bulgur and couscous.
Подавайте горячими, отдельно или с гарниром. Грибы прекрасно сочетаются с картошкой, рисом, булгуром и кускусом.