Lay out all the ingredients in front of you. Wash the apples and peel and remove seeds, this will make the pie more tender.
Разложите все ингредиенты перед собой. Яблоки помойте и очистите от кожуры и семечек, так пирог будет нежнее.
Spread the baking sheet with butter, going up the sides. Cut the apples into thin slices and place on a baking sheet.
Намажьте противень сливочным маслом, заходя на бортики. Нарежьте яблоки тонкими дольками и выложите на противень.
Beat the eggs with sugar until slightly foamy.
Яйца взбейте с сахаром, до получения небольшой пенки.
Mix flour and baking powder in a separate bowl.
Смешайте муку с разрыхлителем в отдельной миске.
Mix the egg mixture with the resulting flour.
Смешайте смесь из яиц с полученной мукой.
Fill the apples with the dough. Bake in the oven for 30-40 minutes.
Залейте яблоки тестом. Выпекайте в духовке в течение 30-40 минут.
Before serving, decorate with powdered sugar.
Перед подачей украсьте сахарной пудрой.