Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the fish into pieces and add salt. Leave for 10 minutes while the pan heats up.
Нарежьте рыбу на кусочки, посолите. Оставьте на 10 минут, пока разогревается сковорода.
Pour refined sunflower oil into a frying pan and place on fire. Place the fish in a frying pan and fry on both sides for seven minutes.
В сковороду налейте подсолнечное рафинированное масло, поставьте на огонь. Выложите рыбу на сковороду, обжарьте с обеих сторон по семь минут.
Prepare the egg mixture: beat the eggs with milk, then add the chopped dill. Pour the egg mixture over the fish in the pan. Cover with a lid to make the omelette fluffy. Wait 20 minutes and the dish is ready.
Приготовьте яичную смесь: взбейте яйца с молоком, затем добавьте нарезанный укроп. Залейте рыбу на сковороде яичной смесью. Накройте крышкой, чтобы омлет стал пышным. Подождите 20 минут, и блюдо готово.
Before serving, garnish the dish with parsley leaves and sprinkle with smoked paprika.
Перед подачей на стол украсьте блюдо листьями петрушки и посыпьте копченой паприкой.