Hard boil the eggs: place them in cold water and cook for 8 minutes after boiling. Dip the finished eggs into ice water and peel. Rinse the greens and dry with a paper towel. To prevent eggs from leaking during cooking, add 0.5 tsp. salt into water. To clean the eggs better, quickly plunge them into ice water.
Яйца сварите вкрутую: положите их в холодную воду и варите 8 минут после закипания. Готовые яйца опустите в ледяную воду и очистите. Зелень ополосните и просушите бумажным полотенцем. Чтобы яйца не вытекали при варке, добавьте 0,5 ч.л. соли в воду. Чтобы яйца лучше чистились, резко опустите их в ледяную воду.
Grate the cheese and ham on a coarse grater or cut into thin strips with a knife.
Сыр и ветчину натрите на крупной терке или нарежьте тонкой соломкой ножом.
Chop the boiled eggs in half and remove the yolks. Place the yolks in a separate bowl and mash with a fork until smooth.
Вареные яйца порубите пополам, извлеките из них желтки. Желтки выложите в отдельную миску и разомните вилкой до однородности.
In a deep bowl, mix cheese, ham, yolks, chopped green onions and parsley. Season everything with mayonnaise, salt and pepper. Mix the filling.
В глубокой миске смешайте сыр, ветчину, желтки, рубленный зеленый лук и петрушку. Заправьте всё майонезом, посолите и поперчите. Перемешайте начинку.
Stuff the egg halves with the resulting mixture. Garnish with parsley leaves. Ready. Bon appetit.
Полученной смесью начините половинки яиц. Украсьте листочками петрушки. Готово. Приятного аппетита.