Peel and wash the vegetables.
Очистите и помойте овощи.
Cut the breast into strips and fry over moderately high heat for 5 minutes.
Нарежьте грудку соломкой, обжарьте на умеренно сильном огне в течение 5 минут.
Cut the vegetables into strips.
Нарежьте овощи соломкой.
Add carrots, garlic and onions to the breast, fry for 3 minutes. Add pepper and cook for another 5 minutes.
К грудке добавьте морковь,чеснок и лук, обжаривайте 3 минуты. Добавьте перец и жарьте еще 5 минут.
Also cut the cucumber into strips and fry everything together for another 2 minutes.
Огурец также нарежьте соломкой и обжаривайте все вместе еще 2 минуты.
Pepper the dish to taste and pour in soy sauce. Cover with a lid and simmer for 5 minutes.
Поперчите блюдо по вкусу и влейте соевый соус. Накройте крышкой и тушите 5 минут.
Prepare funchose according to the recommendations on the package. Add it to the other ingredients in the pan and stir.
Приготовьте фунчозу по рекомендации на упаковке. Добавьте ее к другим ингредиентам в сковороду и перемешайте.
Before serving, sprinkle the dish with sesame seeds.
Перед подачей на стол посыпьте блюдо семенами кунжута.