Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Chop the cabbage, add salt and remember for softness. Wash the rice, cut the onion into small cubes.
Капусту нашинкуйте, посолите и помните для мягкости. Рис промойте, лук нарежьте мелкими кубиками.
Mix cabbage, rice, minced meat, onion and eggs, salt and add spices to taste. Mix it all well.
Смешайте капусту, рис, фарш, лук и яйца, посолите и добавьте специи по вкусу. Все это хорошо перемешайте.
Grease a high-sided roasting pan with vegetable oil. Roll the resulting mixture into balls and place in a roasting pan. Place a tomato slice on top. After laying out, pour 200-250 ml of water into the roasting pan and place the dish in the oven at 180 ° C for 30 minutes. If desired, 5 minutes before cooking, you can sprinkle the dish with grated cheese.
Жаровню с высокими бортами смажьте растительным маслом. Из полученной смеси скатайте шарики и выкладывайте в жаровню. Сверху положите дольку помидора. После выкладки налейте в жаровню 200-250 мл воды и поставьте блюдо в духовку при 180 °С на 30 минут. При желании за 5 минут до готовности можно посыпать блюдо тертым сыром.
Serve as a separate dish or with a side dish.
Подавайте как самостоятельное блюдо либо с гарниром.