Wash the zucchini, cut off the tails. Cut the zucchini into slices 4-5 mm thick. Try to keep the thickness of the slices the same, then they will cook evenly on the grill. Rinse the greens and chop coarsely. Remember this so that the parsley and dill begin to release juice. Peel the garlic and pass through a press. Prepare the grill grate and barbecue.
Вымойте кабачки, срежьте хвостики. Нарежьте кабачки на слайсы толщиной 4-5 мм. Старайтесь, чтобы толщина слайсов была одинаковая, тогда на мангале они будут готовиться равномерно. Ополосните зелень и крупно нарежьте. Помните ее, чтобы петрушка и укроп начала пускать сок. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Подготовьте решетку для гриля и мангал.
Marinate the zucchini. Pour vegetable oil into a bowl with zucchini, add salt and a spice mixture of thyme, Provençal herbs and red pepper. Add herbs, garlic and bay leaves. Mix everything thoroughly and leave to marinate for 15-20 minutes at room temperature.
Замаринуйте кабачки. В миску с кабачками влейте растительное масло, посолите и всыпьте смесь специй из тимьяна, прованских трав и красного перца. Добавьте зелень, чеснок и лавровые листья. Тщательно все перемешайте и оставьте мариноваться на 15-20 минут при комнатной температуре.
Fry the zucchini. Place them on the grill and send them to the grill. Cook zucchini over hot coals, not flames. If you cook them over an open fire, the zucchini will char in a matter of minutes. Fry the zucchini on each side for 5-7 minutes.
Обжарьте кабачки. Выложите их на решетку и отправьте на мангал. Готовьте кабачки над раскаленными углями, а не над языками пламени. Если готовить их на открытом огне, кабачки обуглятся за считанные минуты. Обжарьте кабачки с каждой стороны по 5-7 минут.
Zucchini baked on a grill, served with sour cream or garlic sauce. You can serve zucchini with fresh herbs. They will also be an excellent side dish for meat kebabs.
Кабачки, запеченные на решетке на мангале, подавайте со сметаной или чесночным соусом. Можно подать кабачки со свежей зеленью. Также они станут отличным гарниром для шашлыка из мяса.