Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
First of all, lightly fry the shrimp in oil until red.
Первым делом обжарьте слегка до красноты креветки на масле.
While they are roasting over medium heat, chop the carrots at the same time.
Пока они жарятся на среднем огне, параллельно нарежьте морковь.
And pepper strips.
И перец соломкой.
After frying, peel the shrimp.
После обжарки почистите креветки.
Next, fry them first with carrots.
Далее обжарьте их сначала с морковью.
Then add pepper.
Затем добавьте перец.
From time to time, stir the shrimp with vegetables and bring to readiness, adding salt to taste.
Время от времени перемешивайте креветки с овощами и доведите до готовности, посолив по вкусу.
Place the funchoza in a deep plate and pour boiling water over it.
Фунчозу положите в глубокую тарелку и залейте кипятком.
When softened, drain the water completely.
Когда смягчится, слейте воду полностью.
Combine funchose with shrimp and vegetables.
Соедините фунчозу с креветками и овощами.
Pour soy sauce over everything and stir.
Полейте все соевым соусом, перемешайте.
The finished dish can be sprinkled with sesame seeds and decorated with a sprig of herbs.
Готовое блюдо можно посыпать семенами кунжута и украсить веточкой зелени.