Peel the onion, wash it and cut it into half rings. Mix vinegar with sugar, marinate the onion, leave for 5 minutes.
Лук очистите, помойте и нарежьте полукольцами. Уксус смешайте с сахаром, замаринуйте лук, оставьте на 5 минут.
Cut crab sticks into slices. Olives - in rings. Chop the mushrooms into small cubes. Cut the pineapples into small pieces.
Крабовые палочки нарежьте кружочками. Маслины — колечками. Грибы измельчите небольшими кубиками. Ананасы нарежьте небольшими кусочками.
Place all ingredients in a convenient container. Salt and pepper to taste. Season with mayonnaise and mix thoroughly.
Все ингредиенты сложите в удобную посуду. Посолите и поперчите по вкусу. Заправьте майонезом и тщательно перемешайте.
Serve the salad on a beautiful platter, garnished with pineapple slices and a sprig of any greenery: arugula, parsley or basil.
Подавайте салат на красивом блюде, украсив дольками ананасов и веточкой любой зелени: рукколой петрушкой или базиликом.