Remove the wrapper from the cooked sausage, rinse and dry the remaining ingredients.
Снимите с вареной колбасы обертку, промойте и обсушите остальные ингредиенты.
Boil the washed potatoes. To bring it to readiness, 25-30 minutes on fire will be enough. When the potatoes are cooked, drain the boiling water from the pan and wait until the vegetable cools. Remove all peel.
Сварите промытый картофель. Чтобы довести его до готовности, достаточно будет 25-30 минут на огне. Когда картошка сварится, слейте кипяток из кастрюли, подождите, пока овощ остынет. Удалите всю кожуру.
Prepare boiled chicken eggs. To do this, take a small saucepan and cook the eggs in it until tender - 10 minutes after the water boils. Then let the eggs cool in cold water.
Приготовьте отварные куриные яйца. Для этого возьмите небольшую кастрюлю и варите в ней яйца до готовности — 10 минут после закипания воды. Затем дайте яйцам остыть в холодной воде.
Finely chop fresh washed radishes.
Свежий вымытый редис мелко покрошите.
Cut the cucumber into small cubes.
Нарежьте огурец небольшими кубиками.
Finely chop the greens.
Зелень мелко покрошите.
Cut the boiled potatoes into small cubes.
Сваренный картофель порежтье на небольшие кубики.
Cut boiled chicken eggs into the same cubes.
На такие же кубики порежьте отварные куриные яйца.
Cut the boiled sausage into cubes too.
Вареную колбасу тоже нарежьте кубиками.
Mix everything in a deep bowl. Okroshka is ready! Season individual portions of okroshka with kefir, sour cream or mayonnaise to taste.
Смешайте все в глубокой посуде. Окрошка готова! Отдельные порции окрошки заправьте кефиром, сметаной или майонезом по вкусу.
Add kefir and dressings in the form of sour cream and mayonnaise just before serving, in portions.
Кефир и заправки в виде сметаны и майонеза добавляйте непосредственно перед подачей на стол, порционно.