Wash the tomatoes thoroughly, cut out the places where the stalks attach, and cut each tomato into four parts. Be sure to sterilize the jars.
Тщательно помойте помидоры, вырежьте места крепления плодоножек, нарежьте каждый томат на четыре части. Банки обязательно простерилизуйте.
Pass the tomatoes through a juicer. Pour into a saucepan and simmer over low heat. Be sure to skim off any foam that forms. Add salt to taste.
Пропустите помидоры через соковыжималку. Перелейте в кастрюлю и варите на медленном огне. Образующуюся пену обязательно снимайте. Посолите по вкусу.
Boil the juice for 1-2 hours, it depends on what consistency you want. The longer you cook, the thicker the juice will be. Pour the juice into sterilized jars, roll up and let cool completely. Store in a cellar or any cool place.
Варите сок 1-2 часа, это зависит, какую консистенцию вы хотите получить. Чем дольше варите, тем гуще будет сок. В стерилизованные банки разлейте сок, закатайте и дайте полностью остыть. Храните в погребе или любом прохладном месте.
Pour the juice into a beautiful glass, garnish with a sprig of parsley and insert a straw.
Налейте сок в красивый стакан, украсьте веточкой петрушки и вставьте соломку.