Wash the tomatoes and herbs in running water and let drain. Prepare your workplace by clearing it of all unnecessary things.
Помойте помидоры и зелень в проточной воде и дайте стечь. Подготовьте рабочее место, освободив его от всего лишнего.
Cut the pre-prepared tomatoes and mozzarella cheese into relatively thin equal slices. Carefully tear the parsley and basil with your hands.
Заранее подготовленные помидоры и сыр моцарелла нарежьте на относительно тонкие равные слайсы. Петрушку и базилик аккуратно нарвите руками.
On a flat plate, place the tomatoes and cheese overlapping one after another. Top with parsley and basil and lightly drizzle with olive oil, salt and pepper to taste. At the very end, sprinkle the salad with sesame and pumpkin seeds to taste.
На плоском блюде выложите друг за другом помидоры и сыр внахлест. Сверху выложите петрушку и базилик и слегка сбрызните все оливковым маслом, посолит и поперчите по вкусу. В самом конце посыпьте салат семенами кунжута и тыквы по вкусу.
Serve the salad immediately after cooking so that it retains its bright taste and rich aroma.
Подавайте салат непосредственно после приготовления, чтобы он сохранил яркий вкус и насыщенный аромат.