Rinse chicken thigh in cold running water. Also rinse the tomatoes and dry them with paper towels.
Промойте куриное бедро в холодной проточной воде. Помидоры также промойте и высушите при помощи бумажных полотенец.
In a small deep bowl, combine olive oil, soy sauce, paprika and pepper mixture. Coat the chicken thighs with the mixture and leave for 15 minutes to marinate a little.
В небольшой глубокой мисочке смешайте масло оливы, соевый соус, паприку и смесь перцев. Обмажьте получившейся смесью куриные бедра и оставьте на 15 минут, чтобы они немного замариновались.
Cut the tomatoes into thin slices and grate the mozzarella cheese on a coarse grater. Place chicken thighs in the bottom of the baking dish. Make several horizontal cuts in them and insert slices of tomatoes into the slots.
Нарежьте помидоры на тонкие слайсы, а сыр моцарелла натрите на крупную терку. На дно формы запекания выложите куриные бедра. Сделайте в них по несколько горизонтальных надрезов и в прорези вставьте слайсы помидоров.
Top the chicken with shredded mozzarella cheese and a light sprinkle of dried basil. Place everything in an oven preheated to 180℃ for 30 minutes until the cheese is slightly browned.
Сверху посыпьте курицу натертым сыром моцарелла и слегка припорошите сушеным базиликом. Поставьте все в разогретую до 180℃ духовку на 30 минут, пока сыр слегка не зарумянится.
Serve prepared caprese chicken thighs with chopped fresh vegetables and herbs. You can also offer them some kind of sauce.
Подавайте готовые куриные бедра капрезе в сочетании с нарезкой из свежих овощей и зелени. Также к ним можно предложить какой-либо соус.