Wash the meat without chaff and fat and lightly dry it on a towel. Wash the tomatoes and let the moisture drain on a napkin.
Мясо без плевы и жира помойте и слегка обсушите на полотенце. Помидоры помойте и дайте стечь влаге на салфетке.
Cut the fillet on top like an accordion. Cut the cheese and tomatoes into circles or slices. Alternately place the tomato, basil and mozzarella into the cuts in the breast.
Филе надрежьте сверху по принципу гармошки. Сыр и помидоры порежьте кружочками или ломтиками. В надрезы грудки поочередно вложите помидор с базиликом и моцареллу.
Transfer the breast to the deco to bake. Lubricate it with mayonnaise, cover with foil and place in an oven preheated to 200 degrees for 30-40 minutes. After this, remove the foil and place in the oven for 10 minutes until golden brown.
Перенесите грудку в деко для запекания. Смажьте ее майонезом, накройте фольгой и отправьте в разогретую до 200 градусов духовку на 30-40 минут. После этого снимите фольгу и подержите в духовке 10 минут до образования золотистой корочки.
Serve the breast on a serving plate. Garnish with a bunch of cherry tomatoes. Add arugula or chard leaves. Serve sauce according to your taste.
Грудку подайте на порционной тарелке. Украсьте гроздью помидор черри. Положите листья руколы или мангольда. Подайте соус по вашему вкусу.