Boil the noodles in advance, to do this, boil a liter of water, then add the noodles, boil for no more than 3 minutes.
Заранее отварите лапшу, для этого вскпятите литр воды, затем добавьте лапшу, отварите, не более 3 минут.
Peel the garlic, mince it, then chop the ginger root. Finely chop the greens, if any. Mix vinegar and soy sauce in a small bowl, add chopped ingredients.
Почистите чеснок, измельчите, затем измельчите корень имбиря. Зелень, если таковая имеется, мелко измельчите. Смешайте уксус, соевый соус в небольшой пиалке, добавьте измельченный ингредиенты.
Peel the peppers and cut them into halves, then into strips. Mash the tuna meat with a fork until it has a uniform consistency. Add pepper and tuna meat to boiled rice noodles.
Перцы очистите и разрежьте на половинки, затем соломкой. Мясо тунца разомните вилкой, чтобы оно приобрело однородную консистенцию. Добавьте перец и мясо тунца к отваренной рисовой лапше.
Decorate the prepared dish with dill sprigs, add salt and pepper to taste.
Украшайте приготовленное блюдо веточками укропа, добавьте по вкусу соль и перец.