Peel the carrots, onions and garlic. Wash the rice and let the water drain. Open a can of stewed chicken.
Морковь, лук и чеснок почистите. Рис помойте и дайте стечь воде. Откройте банку с тушеной курицей.
Finely chop the onion, grate the carrots and fry in a wok pan. Send chicken meat from a can to them and simmer for 5 minutes.
Лук мелко нарежьте, морковь натрите на терке и обжарьте в сковороде вок. Отправьте к ним куриное мясо из банки и тушите 5 минут.
Add rice, salt, pepper and bay leaves. Stick a head of garlic in the middle. Pour in enough water to cover the rice. Cook for 20-30 minutes.
Засыпьте рис, соль, перец и лавровые листья. Посредине воткните головку чеснока. Налейте воды столько, чтобы покрыло рис. Варите 20-30 минут.
Serve chicken and rice on serving plates. Sprinkle chopped herbs on top. Serve salad or chopped vegetables.
Цыпленка с рисом подайте на порционных тарелках. Сверху посыпьте рубленой зеленью. Подайте салат или нарезанные овощи.