Boil the chicken fillet, rinse everything else well with water.
Филе курицы отварите, все остальное хорошо промойте водой.
Place the washed potatoes in a saucepan and fill with water. Cook until done, about 25-30 minutes. Then cool and cut off the peel.
Промытый картофель положите в кастрюлю и залейте водой. Варите до готовности, примерно 25-30 минут. Затем остудите и срежьте кожуру.
Boil the eggs according to the classic method - 10 minutes of cooking after the water boils. Then drain the pan and pour cold water over the eggs to cool.
Яйца отварите по классической схеме — 10 минут варки после того, как вода закипит. Затем слейте из кастрюли воду и залейте яйца холодной водой, чтобы они остыли.
Cut the radishes into small cubes.
Разрежьте редис на мелкие кубики.
Chop the cucumber into the same cubes.
Такими же кубиками нашинкуйте огурец.
Chop the greens finer.
Помельче покрошите зелень.
Chop the boiled potatoes into small cubes.
Отварной картофель порубите мелкими кубиками.
Peel the chicken eggs, cut into small cubes.
Очистите куриный яйца, некрупно нарежьте кубиками.
Also chop the boiled poultry into cubes.
Вареное мясо птицы также порубите кубиками.
Place all the chopped products in a large container and mix. The base for okroshka is ready. All that remains is to fill it with kvass before serving and add dressing in the form of sour cream or mayonnaise.
Выложите все нарезанные продукты в вместительную емкость и перемешайте. Основа для окрошки готова. Осталось только залить ее квасом перед подачей и добавить заправку в виде сметаны или майонеза.
Add kvass just before serving. The amount of mayonnaise and sour cream depends on your preferences.
Добавьте квас непосредственно перед подачей блюда. Количество майонеза и сметаны зависит от ваших предпочтений.