Remove scales from the fish, dry it, then cut into portions.
Очистите рыбу от чешуи, обсушите, затем нарежьте на порционные куски.
Mix salt and sugar, wipe the mixture on all sides of the fish pieces. Transfer to a small container, place dill sprigs on top and cover with a lid.
Смешайте соль и сахар, оботрите смесью куски рыбы со всех сторон. Переложите в небольшую емкость, сверху положите веточки укропа и накройте крышкой.
Place the container with the fish in the refrigerator for several hours so that the meat is saturated with spices. Drain off excess liquid. Turn the fish over and leave in the refrigerator for another 12-24 hours.
Поместите емкость с рыбой в холодильник на несколько часов, чтобы мясо напиталось специями. Слейте лишнюю жидкость. Переверните рыбу, оставьте в холодильнике еще на 12-24 часа.
Serve fish as an ingredient in salads or as a cut for a fish plate. You can also make delicious sandwiches from fish.
Подавайте рыбу в качестве ингредиента в салаты или как нарезку для рыбной тарелки. Также из рыбы можно сделать вкусные бутерброды.