Boil potatoes, carrots and eggs. Cool and peel them. Wash the dill and place on a napkin.
Отварите картофель, морковь и яйца. Охладите и почистите их. Укроп помойте и выложите на салфетке.
Shred the salmon with a fork. Grate potatoes, carrots, eggs on a fine grater. On the foil, first place the carrots, then the potatoes, eggs and salmon, and a strip of red caviar. Coat all layers with mayonnaise.
Лосося измельчите вилкой. Картофель, морковь, яйца натрите на мелкой терке. На фольге сначала выложите морковь, затем картофель, яйца и лосося и полоской – красную икру. Все слои промажьте майонезом.
Wrap the roll, starting at one end of the foil. Tie the ends together like a candy cane. Place on a cutting board and place in the refrigerator for 2 hours.
Заверните рол, начиная с одного конца фольги. Сцепите концы в виде конфеты. Поставьте на дощечку и поместите в холодильник на 2 часа.
Place the roll on a plate. Sprinkle herbs on top. Garnish with a strip or mounds of red caviar.
Выставьте ролл на блюдо. Посыпьте сверху зеленью. Украсьте полоской или горками красной икры.