Wash the apples and peel the seeds. Wash the jars in which you will seal the juice and the lids. Sterilize in a way convenient for you.
Яблоки помойте и очистите он семян. Помойте банки, в которых будете закрывать сок, и крышки. Стерилизуйте удобным вам способом.
Pass the apples through a juicer. Place the pan with the resulting mixture on the stove and simmer over low heat for 15 minutes until foam rises. Remove it and boil for another 15-20 minutes.
Яблоки пропустите через соковыжималку. Поставьте кастрюлю с полученной массой на плиту и варите на медленном огне 15 минут, пока не поднимется пена. Снимите ее и кипятите еще 15-20 минут.
Pour the juice into warm, sterilized jars. Cover with lids and let cool completely. Store in a cellar or refrigerator.
Разлейте сок в теплые стерилизованные банки. Закройте крышками и дайте полностью остыть. Храните в погребе или холодильнике.
Pour apple juice into tall glasses or a transparent jug and serve.
Яблочный сок налейте в высокие стаканы или в прозрачный кувшин и подайте к столу.