Boil the eggs in lightly salted water, this will take no more than 10 minutes. Fill with cold water and cool.
Отварите яйца в слегка подсоленной воде, на это уйдет не более 10 минут. Залейте холодной водой и остудите.
Boil the rice: you will need about 400 ml of water. Cook over low heat, wait until all the liquid has evaporated, then cover with a lid and leave for 10 minutes. Peel the boiled eggs and cut into large cubes. Finely chop the crab sticks.
Отварите рис: понадобится около 400 мл воды. Варите на небольшом огне, дождитесь выкипания всей жидкости, затем накройте крышкой и оставьте на 10 минут. Отваренные яйца очистите и нарежьте большими кубиками. Мелко нарежьте крабовые палочки.
Combine canned corn, chopsticks, eggs and rice in a salad bowl and mix. Add cooled rice and salt to taste. Add mayonnaise and mix the salad.
Соедините в салатнике консервированную кукурузу, палочки, яйца и рис, перемешайте. Добавьте остывший рис, посолите по вкусу. Добавьте майонез, перемешайте салат.
The salad can be served by placing it on a flat plate through a cooking ring so that it holds its shape well and looks beautiful. Sprinkle chopped herbs on top.
Салат можно подать, выложив на плоскую тарелку через кулинарное кольцо, чтобы он хорошо держал форму и красиво выглядел. Сверху посыпьте измельченной зеленью.