Wash, boil and peel potatoes and carrots, as well as eggs. Wash and dry the remaining vegetables and fruits. Peel the apple and kiwi.
Помойте, отварите и почистите картофель и морковь, а также яйца. Помойте и обсушите остальные овощи и фрукты. Очистите яблоко и киви.
Grate the apple, potatoes and cucumbers on a coarse grater, and grate the carrots on a fine grater. Divide the eggs into yolks and whites and grate finely. Cut the kiwi into small cubes and chop the green onions. Mash the cod liver with a fork.
На крупной терке натрите яблоко, картофель и огурцы, морковь – на мелкой. Яйца разделите на желтки и белки и натрите мелко. Нарежьте мелким кубиком киви, нашинкуйте зеленый лук. Печень трески разомните вилкой.
Form the salad on a flat plate using a large ring. Distribute the liver on the bottom, crush it with green onions. Then place the potatoes and brush with mayonnaise.
Сформируйте салат на плоском блюде при помощи большого кольца. На дно распределите печень, притрусите ее зеленым луком. Затем уложите картофель и смажьте майонезом.
Place cucumbers, apples and kiwis in layers, brushing them with mayonnaise. Pour the whites into the center of the salad and place the yolks around them. Tamp down lightly. Place grated carrots in a ring around the edge.
Послойно уложите огурцы, яблоко и киви, смазывая их майонезом. В центр салата высыпьте белки, вокруг них уложите желтки. Слегка утрамбуйте. По краю кольцом выложите тертую морковь.
Decorate the salad in the form of a sprig with slices of cucumber and red pepper. Add bright green parsley and onion. Serve the bread.
Украсьте салат в виде веточки при помощи слайсов огурца и красного перца. Добавьте яркой зелени петрушки и лука. Подайте хлеб.