Prepare the pork ribs: wash thoroughly and cut into segments, discarding any small bone fragments. Wash and peel the potatoes. Peel the garlic.
Подготовьте свиные ребрышки: тщательно помойте и разделите на сегменты, избавьтесь от мелких осколков костей. Картофель помойте и очистите. Чеснок очистите от шелухи.
Prepare the marinade for the pork ribs. To do this, mix sour cream, Russian mustard, balsamic vinegar, red hot pepper, basil, ginger and salt. Pass 3 cloves of garlic through a press and add to the marinade. Mix everything thoroughly. Lubricate the prepared pieces of ribs well with marinade. Leave to marinate for 1 hour.
Приготовьте маринад для свиных ребрышек. Для этого смешайте сметану, русскую горчицу, бальзамический уксус, перец красный жгучий, базилик, имбирь и соль. Пропустите через пресс 3 зубчика чеснока, добавьте в маринад. Все тщательно перемешайте. Подготовленные кусочки ребрышек хорошо смажьте маринадом. Оставьте мариноваться на 1 час.
Prepare the potatoes: cut them into large slices. Then mix olive oil, French mustard, salt, curry and dried bell pepper. Mix all the spices thoroughly with the potatoes, add the remaining garlic cloves whole. Leave the potatoes to soak in the spices for 20 minutes.
Подготовьте картофель: нарежьте его крупными дольками. Затем смешайте оливковое масло, французскую горчицу, соль, карри и вяленый болгарский перец. Все специи тщательно перемешайте с картофелем, добавьте оставшийся чеснок целыми зубчиками. Оставьте картофель пропитаться специями на 20 минут.
Grease a baking tray with vegetable oil, place potatoes and pork ribs on it. Bake in a preheated oven at 200℃ for 40 minutes.
Противень для запекания смажьте растительным маслом, выложите на него картофель и свиные ребрышки. Выпекайте в предварительно разогретой до 200℃ духовке в течение 40 минут.
Serve the finished dish hot, placing it in portioned plates. Add finely chopped parsley.
Готовое блюдо подавайте в горячем виде, разложив в порционные тарелки. Дополните мелко рубленной зеленью петрушки.