Wash and dry the pork, as well as the herbs and tomatoes. Prepare the remaining ingredients and spices as listed. Unpack packaged food.
Свинину помойте и обсушите, как и зелень и помидоры. Приготовьте остальные ингредиенты и специи по списку. Распакуйте упакованные продукты.
Cut the pork tenderloin into a book shape and pound into a thin layer. Sprinkle with lemon juice, pepper and salt to taste. Place the greens in the middle and top with a row of sun-dried tomatoes and mozzarella balls. Sprinkle with Italian herbs, roll the meat into a log and secure with kitchen string.
Свиную вырезку разрежьте в виде книжки и отбейте в тонкий пласт. Сбрызните соком лимона, поперчите и посолите по вкусу. Выложите в средине зелень, на нее уложите ряд вяленых томатов и шарики моцареллы. Посыпьте итальянскими травами, сверните мясо в рулет и закрепите кулинарной нитью.
Fry the roll in olive oil on all sides until golden brown. Then remove the thread, place the roll in a greased pan and pour over the wine. Bake in the oven at 200 degrees for 20 minutes.
Обжарьте рулет на оливковом масле со всех сторон до золотистого цвета. Затем удалите нитку, переложите рулет в смазанную форму и полейте вином. Запекайте в духовке при температуре 200 градусов 20 минут.
Serve the finished roll warm. Cut it into portions and place on lettuce leaves. Garnish with cherry tomatoes.
Готовый рулет подавайте теплым. Разрежьте его на порционные куски и уложите на листья салата. Украсьте помидорами черри.