Wash tomatoes, basil or lettuce leaves and place on a towel to dry. Peel and wash the garlic. Cut the avocado, remove the pit and peel.
Помидоры, базилик или салатные листья помойте и выложите на полотенце обсохнуть. Чеснок очистите и помойте. Авокадо надрежьте, удалите косточку и почистите.
Cut the avocado pulp into large cubes and place on a flat plate. Add mozzarella halves, tomato slices and olive halves, and capers.
Мякоть авокадо нарежьте крупными кубиками и выложите на плоскую тарелку. Добавьте половинки моцареллы, кружочки помидоров и половинки маслин, а также каперсы.
Season the salad with olive oil, sprinkle with spices, herbs, pepper and salt. Drizzle with balsamic vinegar.
Заправьте салат оливковым маслом, посыпьте специями, травами, перцем и солью. Сбрызните бальзамическим уксусом.
Serve the salad garnished with basil leaves or salad greens. Sprinkle with pumpkin seeds.
Подайте салат, украсив листьями базилика или салатной зеленью. Посыпьте тыквенными семечками.