Wash the chicken fillet, remove excess fat, and pass the meat through a meat grinder. Wash the tomatoes.
Куриное филе вымойте, удалите лишний жир, пропустите мясо через мясорубку. Помидоры помойте.
Add pepper and salt to the minced meat, mix thoroughly. Form cutlets and place them in a baking dish. Bake the cutlets in an oven preheated to 200 ℃ for 30 minutes.
В фарш добавьте перец и соль, тщательно перемешайте.Сформируйте котлетки и выложите их в форму для запекания. Запекайте котлеты в предварительно разогретой до 200 ℃ духовке в течение 30 минут.
Cut the mozzarella and tomatoes into not very thin slices.
Моцареллу и помидоры нарежьте не очень тонкими кружочками.
Remove the pan with cutlets from the oven. Place a slice of mozzarella on each cutlet. Place tomato slices on top. Reduce oven heat to 160℃ and bake for another 15 minutes.
Достаньте форму с котлетами из духовки. На каждую котлету положите кружочек моцареллы. Сверху разложите кружочки помидоров. Уменьшите огонь в духовке до 160 ℃ и запекайте еще 15 минут.
Serve the Caprese cutlets hot. Complete it with a side dish of pasta and fresh parsley.
Подавайте котлетки «Капрезе» в горячем виде. Дополните его гарниром из макарон и свежей зеленью петрушки.