Thaw the dough and fish fillets. Peel and wash the potatoes and onions.
Разморозьте тесто и филе рыбы. Картофель и лук почистите и помойте.
Cut the potatoes into thin slices. Chop the onion into thin rings or half rings. Cut the fish fillet into small pieces.
Картофель нарежьте тонкими кружочками. Лук нашинкуйте тонкими кольцами или полукольцами. Филе рыбы разделайте на мелкие кусочки.
Roll out the dough layer on baking paper and make diagonal cuts along the sides with a knife in the shape of a herringbone. Place a row of potatoes in the middle, salt and pepper them. Then put the onion, and on top of it - the fish fillet and also salt and pepper.
Пласт теста раскатайте на бумаге для выпечки и по сторонам сделайте наискосок разрезы ножом в виде елочки. В средине выложите ряд картофеля, посолите и поперчите его. Затем положите лук, а поверх него - филе рыбы и также посолите и поперчите.
Form a pie. From one edge, fold the top edge of the dough into the middle, and then cross the strips in the form of a braid. Fold in the bottom edge of the pie as well. Transfer the cake directly onto the baking tray on baking paper. Place in an oven preheated to 190 degrees for 40-50 minutes.
Сформируйте пирог. С одного края заверните в середину верхний край теста, а затем перекрещивайте полоски в виде плетенки. Нижний край пирога также подверните. Перенесите пирог прямо на бумаге для выпечки на противень. Отправьте в разогретую до 190 градусов духовку на 40-50 минут.
Serve the pie in portions. Prepare a salad or cut vegetables for it. Liven up your dishes with vibrant greens.
Пирог подавайте порционными кусками. Приготовьте к нему салат или сделайте нарезку из овощей. Оживите блюда яркой зеленью.