Wash the cabbage leaves and place on a napkin. Peel the garlic. Boil the quail eggs, then peel them.
Листья капусты помойте и выложите на салфетку. Чеснок очистите. Перепелиные яйца отварите, затем очистите от скорлупы.
Mix lemon juice, olive oil in a container, add ground pepper, salt and crushed garlic. Pour half of this dressing over cabbage leaves, cut into large pieces, and stir.
Смешайте в емкости сок лимона, оливковое масло, всыпьте молотый перец, соль и раздавленный чеснок. Половиной этой заправки полейте листья капусты, порезанные крупными кусками, и перемешайте.
Place the cabbage on a plate and sprinkle with diced cheese. Divide the tuna without juice into pieces and distribute on top, then the croutons. Drizzle the second portion of the salad dressing. Place the quail egg halves in a symmetrical order over the salad.
Выложите капусту на блюдо и посыпьте ее нарезанным на кубики сыром. Тунца без сока разделите на кусочки и распределите сверху, затем - сухарики. Полейте второй частью салатной заправки. В симметричном порядке по салату разложите половинки перепелиных яиц.
Garnish the salad with grated Parmesan. Place cherry tomatoes and olives on it. Add sprigs of greenery.
Украсьте салат тертым пармезаном. Разложите по нему помидоры черри, оливки. Положите веточки зелени.