Boil the chicken fillet, and wash and peel the greens and vegetables.
Отварите куриное филе, а зелень с овощами помойте и почистите их.
First of all, finely chop the radishes.
Первым делом мелко нарежьте редис.
The cucumber needs to be cut into small cubes.
Огурец нужно порезать мелкими кубиками.
Now you need to cut the greens.
Теперь необходимо порезать зелень.
Cut the finished boiled chicken into cubes.
Готовую отварную курицу нарежьте на кубики.
Send the potatoes to boil.
Отправьте вариться картофель.
Now boil the eggs.
Теперь отвариваем яйца.
When the eggs are boiled, take them out and cut them.
Когда яйца отварятся, достаньте их и нарежьте.
Take boiled potatoes and cut them into cubes.
Возьмите отварной картофель и порежьте его кубиками.
Transfer all vegetables and meat to a large bowl.
Переложите все овощи и мясо в большую миску.
Next, add water, mayonnaise, salt and pepper to taste. Bon appetit!
Далее добавляем воду, майонез, соль, перец по вкусу. Приятного аппетита!
Boil a chicken or quail egg hard-boiled. Cut it into two equal halves vertically and place it in a deep plate with okroshka.
Отварите куриное или перепелиное яйцо вкрутую. Разрежьте его на две равные половинки вертикально и положите в глубокую тарелку с окрошкой.