Wash the mushrooms and let the water drain. Prepare a pan in which to cook the mushrooms. Also prepare sterilized jars: 5 jars of 700 ml and one of 500 ml.
Грибы помойте и дайте стечь воде. Подготовьте кастрюлю, в которой будут вариться грибы. Также приготовьте стерилизованные банки: 5 банок по 700 мл и одну на 500 мл.
Cut the mushrooms into 2-4 parts. Mix oil, vinegar, salt, sugar, pepper, bay leaf, garlic in a saucepan and put it on fire. When the marinade boils, add the mushrooms. Cook them for 10 minutes after boiling.
Разрежьте грибы на 2-4 части. Масло, уксус, соль, сахар, перец, лавровый лист, чеснок, смешайте в кастрюле и поставьте ее на огонь. Когда маринад закипит, загрузите грибы. Варите их 10 минут после закипания.
Place the mushrooms in jars, pour marinade over them and roll up. Leave them to cool and then store them in the refrigerator. The next day, the mushrooms are ready to eat.
Разложите грибы по банкам, залейте маринадом и закатайте. Оставьте их остывать, а затем уберите для хранения в холодильник. На следующий день грибы уже готовы к употреблению.
Serve mushrooms with onion rings, parsley or dill.
Подайте грибы с кольцами лука, зеленью петрушки или укропа.