Wash all vegetables. Peel the carrots and garlic. Remove the seeds from the pepper. Prepare sterilized jars.
Помойте все овощи. Морковь и чеснок очистите. Из перца удалите семена. Приготовьте стерилизованные банки.
Cut the tomatoes into slices, peppers finely or into strips, carrots using a grater, garlic and hot peppers into small cubes. Combine all the vegetables in a cauldron, pour in water, vinegar, add salt and sugar.
Нарежьте помидоры на дольки, перец мелко или соломкой, морковь - через терку, чеснок и перец острый – мелким кубиком. Все овощи соедините в казане, налейте воду, уксус, всыпьте соль и сахар.
Place the cauldron with vegetables on the fire. Stir the contents and turn on low heat. Cook after boiling for 20 minutes. Place in jars and roll up. Yield: 2 jars of 700 ml and 2 jars of 500 ml each.
Казан с овощами поставьте на огонь. Перемешайте содержимое и включите медленный огонь. Варите после закипания 20минут. Разложите по банкам и закатайте. Выход: 2 банки объемом 700 мл и 2 банки – по 500 мл.
Serve the salad with meat dishes, as a side dish of potatoes, cereals and pasta. If you wish, you can garnish it with fresh onion rings and add fresh chopped garlic.
Салат подавайте к мясным блюдам, к гарниру из картофеля, каш и макаронных изделий. По желанию можете украсить его кольцами свежего лука, добавить свежий измельченный чеснок.