Prepare all ingredients. Boil the eggs hard, cool and peel. Remove the canned cod liver from the jar and remove excess oil by placing the liver pieces on a paper towel. Wash the cucumber, rinse the parsley well and dry, peel the onion. Drain excess liquid from corn.
Подготовьте все ингредиенты. Яйца отварите вкрутую, остудите и очистите от скорлупы. Консервированную печень трески освободите из банки и удалите лишнее масло, выложив кусочки печени на бумажное полотенце. Огурец помойте, зелень петрушки хорошо промойте и просушите, лук очистите от шелухи. Из кукурузы слейте лишнюю жидкость.
Chop all the ingredients: cut the onion into small cubes. Cut the cucumber and cheese into medium-sized cubes. Also cut the boiled eggs and cod liver into small cubes.
Все ингредиенты измельчите: лук нарежьте на мелкие кубики. Огурец и сыр порежьте на кубики среднего размера. Отварные яйца и печень трески так же нарежьте на небольшие кубики.
Mix all the chopped products in a deep container. Add finely chopped parsley, salt and pepper. Mix everything well. Add mayonnaise before serving and mix well again.
В глубокой емкости смешайте все нарезанные продукты. Добавьте мелко порубленную зелень петрушки, соль, перец. Все хорошо перемешайте. Майонез добавьте перед подачей и еще раз хорошо перемешайте.
Serve the salad as it is, garnished with a sprig of fresh parsley.
Подавайте салат в формованном виде, украсив веточкой свежей зелени петрушки.