Wash the chicken breast, remove excess fat and dry with a paper towel. Wash the vegetables, peel the potatoes, peel the onions and garlic.
Куриную грудку вымойте, удалите лишний жир и обсушите бумажным полотенцем. Овощи помойте, картофель почистите, лук и чеснок очистите от шелухи.
Cut the chicken breast into small pieces. Chop the onion. Cut the carrots into circles. Cut potatoes and cucumbers into small cubes.
Куриную грудку нарежьте на некрупные кусочки. Лук нашинкуйте. Морковь нарежьте на кружочки. Картофель и огурцы нарежьте на небольшие кубики.
In a cauldron or thick-bottomed pan, fry the onion in heated vegetable oil. Then add chicken breast, carrots and cucumbers. Fry with constant stirring until the pieces of meat turn white. Then cover the cauldron with a lid and simmer everything over low heat for 25 minutes.
В казане или кастрюле с толстым дном на разогретом растительном масле обжарьте лук. Затем добавьте куриную грудку, морковь и огурцы. Обжаривайте при постоянном помешивании, пока кусочки мяса не побелеют. Затем накройте казан крышкой и тушите все на небольшом огне в течение 25 минут.
Add potatoes, tomato paste and pressed garlic to the cauldron, sprinkle with spices. Mix everything well and simmer for another 30 minutes until the potatoes are ready.
Добавьте в казан картофель, томатную пасту и пропущенный через пресс чеснок, посыпьте специями. Все хорошо перемешайте и тушите еще 30 минут до готовности картофеля.
Serve the chicken with vegetables hot, garnished with a sprig of fresh parsley.
Подавайте курицу с овощами в горячем виде, украсив веточкой свежей петрушки.