Wash and dry tomatoes, dill and salad greens. Peel the onion. Boil the eggs, cool and peel. Open cans of tuna and corn.
Помидоры, укроп и салатную зелень помойте и обсушите. Лук очистите. Яйца отварите, охладите и очистите. Откройте банки с тунцом и кукурузой.
Chop all salad ingredients. Tomatoes and eggs - in slices, olives - lengthwise or in rings. Finely chop the dill. Cut the onion into thin feathers and marinate in wine vinegar.
Нарежьте все ингредиенты салата. Помидоры и яйца – дольками, маслины – вдоль или колечками. Нашинкуйте мелко укроп. Лук нарежьте тонкими перьями и замаринуйте в винном уксусе.
Place leafy greens on a platter. Then layer tomatoes, onions, tuna, olives, corn and eggs. Lightly salt and pepper and drizzle with olive oil. Sprinkle dill on top.
На блюдо выложите листовую зелень. Затем слоями уложите помидоры, лук, тунца, оливки, кукурузу и яйца. Слегка присолите и приперчите и полейте оливковым маслом. Сверху притрусите укропом.
Serve the salad on a platter. Garnish it with whole olives. Prepare a healthy side dish to taste, such as whole grain cereal.
Подайте салат на блюде. Украсьте его целыми оливками. Приготовьте по вкусу полезный гарнир, например, из цельнозерновой крупы.