Wash tomatoes, peppers and lettuce leaves and dry on a towel. Open canned goods and olives. Peel the garlic.
Помидоры, перец и листья салата помойте и обсушите на полотенце. Откройте консервы и маслины. Чеснок очистите.
Place lettuce leaves on a plate. Chop all the vegetables. Pepper - into strips, tomato - into half rings, grate the garlic. Place all vegetables on salad greens.
На блюдо выложите листья салата. Нарежьте все овощи. Перец – соломкой, помидор – полукольцами, чеснок натрите. Выложите все овощи на салатную зелень.
Place pieces of fish on top of the vegetables, then olives and a coarsely chopped egg. Dress the salad with tuna oil.
Сверху на овощах распределите кусочки рыбы, затем – маслины и крупно порезанное яйцо. Заправьте салат маслом из-под тунца.
Crush the finished salad with sesame seeds. Add a sprig of parsley. Garnish with a few cherry tomatoes.
Готовый салат притрусите кунжутом. Положите веточку петрушки. Украсьте несколькими помидорами черри.