The beef must be boiled in advance, and the vegetables must be washed and peeled.
Говядину необходимо заранее отварить, а овощи помыть и очистить.
Chop the radishes with a knife or on a coarse grater.
Измельчите редис ножом или на крупной терке.
Take a cucumber and chop it.
Возьмите огурец и измельчите его.
The onion and parsley need to be chopped very finely.
Лук и петрушку нужно очень мелко порезать.
Cut the boiled beef into cubes.
Нарежьте кубиками отварную говядину.
Now you need to boil the potatoes.
Теперь необходимо отварить картофель.
Boil chicken eggs.
Отварите куриные яйца.
Next, cut up the chicken eggs.
Далее нарезаем куриные яйца.
Slice the finished boiled potatoes.
Нарежьте готовый отварной картофель.
Now you need to put all the ingredients into one deep bowl.
Теперь нужно переложить все ингридиенты в одну глубокую посуду.
The final stage: pour in water, add mayonnaise, salt and pepper. Everything is ready!
Завершающий этап: вливаем воду, добавляем майонез, солим, перчим. Все готово!
Okroshka can be decorated with onions or any other herbs.
Окрошку можно украсить луком или любой другой зеленью.