Wash and boil the potatoes and carrots. Then cool and peel. Also boil the eggs, cool and peel. Peel and wash the onion. Unpack the remaining products.
Картофель и морковь помойте и отварите. Затем охладите и очистите от кожуры. Яйца также отварите, охладите и очистите. Лук очистите и помойте. Остальные продукты распакуйте.
Separate the yolks from the whites. Grate the whites on a coarse grater, and mash the yolks with a fork on a saucer. Chop the onion very finely. Mash the pink salmon meat on a plate, grate the potatoes and carrots.
Отделите желтки от белков. Белки натрите на крупной терке, а желтки разомните вилкой на блюдце. Лук нарежьте очень мелко Мясо горбуши разомните на тарелке, картофель и морковь натрите на терке.
Place a layer of potatoes, mayonnaise, salt and pepper on the dish. Then - a layer of pink salmon, on top - chopped onion and mayonnaise. The next layer is finely grated cheddar cheese, then carrots, mayonnaise, egg white and mayonnaise again. Sprinkle the top of the salad with egg yolks and refrigerate for two hours or more.
На блюдо положите слой картофеля, майонез, посолите и поперчите. Затем - слой горбуши, сверху - измельченный лук и майонез. Следующий слой – тертый на мелкой терке сыр чеддер, затем морковь, майонез, яичный белок и снова майонез. Верх салата посыпьте яичными желтками и отправьте в холодильник на два часа или более.
Garnish the salad with sprigs of dill or parsley. Place olives, cucumber slice curls or tomato slices.
Украсьте салат веточками укропа или петрушки. Положите маслины, завитки из слайсов огурцов или кружки помидора.