Peel and wash the onions, potatoes and carrots. Open the tuna cans. Prepare a soup pot.
Очистите и помойте лук, картофель и морковь. Откройте банки с тунцом. Приготовьте кастрюлю для супа.
Chop all the vegetables. Potatoes - large cubes, onions - small cubes. Grate the carrots.
Нарежьте все овощи. Картофель – крупными кубиками, лук - мелким кубиком. Морковь натрите.
Boil water in a saucepan and add all the vegetables. Then – salt, pepper and bay leaves. When the soup boils a little, add the canned food to the pan.
Вскипятите воду в кастрюле и заложите все овощи. Затем – соль, перец и лавровые листья. Когда суп немного покипит, отправьте в кастрюлю консервы.
Ladle the soup into bowls. Top with finely chopped herbs to taste. Serve the bread.
Разлейте суп по тарелкам. Сверху притрусите мелко нарезанной зеленью по вкусу. Подайте хлеб.