Wash and dry the eggplants. Peel the garlic. Wash and dry the dill.
Баклажаны помойте и обсушите. Чеснок очистите. Укроп помойте и обсушите.
Cut the eggplants into long slices. Fry in hot oil for 1-2 minutes on each side and place on a paper towel.
Нарежьте баклажаны длинными пластинами. Обжарьте на разогретом масле по 1-2 минуте с каждой стороны и выложите на бумажное полотенце.
Prepare the filling from finely grated crab sticks and melted cheese. Add finely chopped dill and grated garlic to them, and then mayonnaise, salt and pepper. Stir.
Приготовьте начинку из мелко натертых крабовых палочек и плавленого сырка. Добавьте к ним мелко нарезанный укроп и тертый чеснок, а затем – майонез, соль и перец. Перемешайте.
Place a spoonful of filling on the edge of each layer and roll up. If desired, secure with skewers.
На край каждого пласта положите по ложке начинки и сверните. При желании скрепите шпажками.
Place the eggplant rolls on a plate. Decorate with sprigs of greenery. Arrange cherry tomatoes or chopped vegetables according to your taste.
Выложите баклажанные рулеты на блюдо. Украсьте веточками зелени. Разложите помидоры черри, или нарезанные овощи по вашему вкусу.