Rinse the rice in several waters. Have all the ingredients on hand according to the ingredient list. Set out the dishes and sheets of nori.
Рис промойте в нескольких водах. Приготовьте под рукой все продукты по списку ингредиентов. Выставьте посуду, листы нори.
Cover the rice with water and cook until done. Then mix the vinegar with salt and sugar and pour into the finished rice. Stir and let it cool.
Рис залейте водой и сварите до готовности. Затем перемешайте уксус с солью и сахаром и влейте в готовый рис. Перемешайте и дайте ему остыть.
Finely chop the crab sticks and mix with mayonnaise. Place rice on a sheet of nori, then crab sticks, place a strip of cheese. Roll up the roll.
Крабовые палочки мелко нарежьте и перемешайте с майонезом. На листе нори разложите рис, затем - крабовые палочки, положите полоску сыра. Сверните ролл.
Prepare a batter from a mixture of flour, salt and water. Cut the roll into two parts and dip first in batter and then in breadcrumbs. Fry in a frying pan in plenty of oil.
Приготовьте кляр из смеси муки, соли и воды. Ролл разрежьте на две части и обмакните сначала в кляр, а затем в сухари. Обжарьте на сковороде в большом количестве масла.
Serve the tempura rolls on a shared platter. Also serve chopsticks, soy sauce, wasabi, ginger. Garnish with olives and herbs to taste.
Роллы темпура подайте на общем блюде. Также подайте палочки, соевый соус, васаби, имбирь. Украсьте маслинами, зеленью по вкусу.